dilluns, 14 de maig del 2012

JOAN ISAAC piano, piano...


“Piano, piano...” és el nou disc de Joan Isaac. Sortirà a finals de maig i és presentarà a l’Auditori Pau Casals del Vendrell el proper 16 de juny. 

 
Piano, piano...  és el quinzè disc de Joan Isaac, un CD doble amb format intimista de veu i piano. Per aquest treball recupera 19 cançons que l’han colpit molt durant una època de la seva vida i que en el fons és una mena d’autobiografia musical i presenta una cançó nova, "Madame Nicotina" . En el disc hi participen els deu pianistes que en algun moment  han interpretat  o han arranjat les cançons de Joan Isaac en aquests gairebé quaranta anys de professió. Noms com Jordi Badia, Francesc Burrull, Manel Camp, Enric Colomer, Eros Cristiani, Xavier Ibáñez, Antoni Olaf Sabater, Conrad Setó, Lluís Vidal o Jordi Vilaprinyó. El disseny és de Sesé il·lustració.

El presentarà el proper 16 de juny a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, al mateix lloc on es va fer l’enregistrament instrumental del disc. En aquesta ocasió estarà acompanyat per nou dels pianistes que hi col·laboren en el disc.

En aquest enllaç podem escoltar alguns segons de les cançons:

Ja a la venda en Discmedi: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada