diumenge, 10 de juny del 2012

A força de cançons


Musical per a tots els públics que combina dansa, teatre i 13 cançons catalanes de la Nova Cançó, l'eix vertebral de l'obra, que explica la història d'en Joan, un noi que després d'acomiadar-se de la seva estimada, surt d'una caixa i arriba a un món desconegut per ell: una fira, on coneixerà a una sèrie de personatges únics que l'introduiran en el món del circ.


La dramatúrgia de les cançons són la columna vertebral d’aquest espectacle i tot gira entorn als 13 temes musicals d’autors emblemàtics de la Nova Cançó, com Lluís Llach, Jaume Sisa, Ovidi Montllor, Joan Manuel Serrat, Xavier Elies, Guillermina Mota, Enric Barbat, Núria Feliu, Pere Tàpies i Joan Isaac.

 
Guió i idea original: Laura Olivella i Pau Doz. Direcció i direcció musical: Pau Doz. Coreografia: Laura Olivella. A càrrec de Laura Olivella, Xavier Duch, Albert Doz, Pau Doz i Elena Gadel.


 VAM TENIR L'HONOR DE TENIR ENTRE EL PÚBLIC A JOAN ISAAC AUTOR DE L’ÚLTIMA CANÇÓ DEL NOSTRE ESPECTACLE . "LA CONFESSIÓ". Emocionats i molt agraïts Joan!


 
Joan Isaac ve a veure "A Força de cançons" i aconseguim emocionar-lo! Estem molt contents que hagi vingut i li agraïm de tot cor les paraules que ens va dedicar després de la funció! GRACIES JOAN!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada