dijous, 2 d’octubre del 2014

Joan Isaac homenatjarà Puig-Antich dissabte al Kursaal

Presenta "Cançons d'amor i d'anarquia" amb Anna Roig, Sílvia Comes, Dani Flaco, Jaume Arnella, Juan Carlos Biondini, Olden i Wayne Scott

| Actualitzat el 02/10/2014 a les 15:42h
Joan Isaac presentarà 'Cançons d'amor i d'anarquia'

Anna Roig, Sílvia Comes o Dani Flaco són alguns dels 7 artistes que acompanyaran dissabte (21h) a l'escenari del Kursaal el cantautor Joan Isaac en el concert 'Cançons d'amor i d'anarquia', que repassa cronològicament alguns dels esdeveniment històrics més significats de la causa anarquista. Cada esdeveniment -en sumen 16- està compost per una peça audiovisual i per un tema musical interpretat per diferents artistes, a més de Joan Isaac, també Sílvia Comes, Anna Roig, Wayne Scott, Olden, Juan Carlos Biondini, Dani Flaco i Jaume Arnella.

El 2 de març de 1974 van assassinar a la presó Model de Barcelona Salvador Puig Antich. Joan Isaac no s'hauria imaginat mai que la cançó 'A Margalida', que va escriure uns anys després de la mort de Puig Antich, esdevingués un himne per a un parell de generacions. Va ser Pere Camps, un dels gestors del Barnasants, qui va proposar al cantant i autor de fer un espectacle especial en el dia del 40è aniversari de la mort d'en Salvador.

L'espectacle compta amb Enric Colomer, al piano i teclats, Jordi Camp al baix, Lluís Ribalta a la bateria i percussió i Josep Traver a les guitarres i banjo.

Cançons d'amor i anarquia és un espectacle cantat en cinc llengues diferents, francès, italià, castellà, català i anglès, que amb la col·laboració de diversos amics cantants de generacions molt diverses posaran veu a aquestes cançons, en un concert que vol servir per recuperar la memòria d'en Salvador Puig Antich.

Les entrades que tindran un preu de 18 euros (15€ amb Carnet Galliner) i es poden comprar a les TAQUILLES del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada